Ford Transit Range

FORD TRANSIT FAMILIEN

Siden 1965 har utallige virksomheter valgt Ford Transit som sitt nyttekjøretøy. De har alle stolt på Transits robusthet, funksjonalitet og pålitelighet.

Nå tilbys en helt ny serie med TRANSIT-modeller som har avansert teknologi, moderne design og ytelse og drivstofforbruk som er ledende i denne kjøretøyklassen. Alle kjøretøyene er klare til å demonstrere at de er en verdifull og hardtarbeidende ressurs for din virksomhet, og med de lave driftskostnadene vil de også være en god investering.

Den helt nye serien består av fire spesialiserte og ulike kjøretøyer. De er, fra størst til minst: Transit, Transit Custom, Transit Connect og Transit Courier. Uansett hva du frakter, hva virksomheten din gjør eller hva dine ambisjoner er, kan du stole på at den helt nye TRANSIT-serien leverer varene.

I vår guide nedenfor kan du se hvilken TRANSIT som passer din virksomhet best.

 • Ford Transit Connect
 • Ford Transit 

  Tøff og kompromissløs, klar til å tilby et drivstofforbruk som er ledende i kjøretøyklassen, lave CO2-utslipp og lave driftskostnader, utstyrt med avansert teknologi som Ford SYNC med Nødhjelpassistanse: Det er den helt nye Transit. Som det største kjøretøyet i den nye rekken tilbys lasterom fra sjenerøse 9,6 m³ opptil romslige 15,1 m³, samt totalvekt fra 3100 til 4700 kg. Transit finnes i hele fem karosserivarianter: Varebil, Enkelkabin Chassis, Dobbelkabin Chassis, Kombi, og fabrikkbygget buss, og du kan velge mellom FWD, RWD og AWD, noe som gjør Transit perfekt for nesten alle virksomheter, også din.

  Bestill prøvekjøring


 • Ford Transit Connect
 • Transit Custom

  Slående effektive Transit Custom er den nest største i TRANSIT-serien, og kommer som varebil med lasterom på 6 m³ eller 6,8 m³ og totalvekt fra 2700 til 3300 kg. I tillegg til å være allsidig og effektiv, er bilen også utstyrt med mange nyskapninger, som bl.a. en lasteluke i skilleveggen som lar deg frakte 3 meter lange rør på en trygg måte, selv i den korteste karosserivarianten. Transit Custom er også tilgjengelig i karosserivarianten Transit Kombi, som tilbyr enestående drivstofforbruk og har, som første kjøretøy av denne typen, oppnådd det maksimale antallet på fem stjerner i Euro NCAP-testen. Transit Custom har satt en ny standard for nyttekjøretøyer, og har allerede vunnet den gjeve prisen International Van of the Year 2013 med størst margin i prisutdelingens historie.

  Bestill prøvekjøring


 • Ford Transit Connect
 • Transit Connect 

  Transit Connect har alle de nyttige kvalitetene som de andre kjøretøyene i serien, men tilbyr også fleksibelt lasterom, drivstofforbruk som er ledende i kjøretøyklassen og de siste Ford-teknologiene, som bl.a. Active City Stop. Det fleksible, doble passasjersetet gjør at det er plass til opptil tre personer i varebilen. Du kan velge mellom to karosserilengder, og du får lasterom på enten 2.9 m³ eller 3.6 m³ i varebilen og så mye som 1004 kg nyttelastkapasitet.

  Bestill prøvekjøring


 • Ford Transit Connect
 • Transit Courier

  Transit Courier er den minste av varebilene i  TRANSIT-serien, men lastekapasitet på hele 2,3 m³. Denne bilen gir deg det beste drivstofforbruket i klassen, samt lave driftskostnader, og har mange nyttige oppbevaringsrom i det komfortable førerhuset som føles som førerhuset til en personbil. Den omfattende rekken av førerassistanse og sikkerhetsfunksjoner består bl.a. kollisjonsputer på fører- og passasjersiden, samt sidekollisjonsputer (hode og overkropp) og en omfattende elektronisk stabilitetskontroll.

  Bestill prøvekjøring


 

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser